170506 – IFK Österåker v Sala FF 4-2

Arena: Åkersberga IP
Match:
Division 3 östra Svealand
Publik:  116
Målen:  1-0 (28) Damir Tuhcic, 1-1 (36) Stephen Komaketch, 2-1 (45) Lukas Strömberg , 3-1, (45) Fredrik Söderberg, 3-2 (46) Italo Gonzalez Valenzuela, 4-2 (56) Lukas Strömberg
Matchens lirare: Max von Schlebrügge, IFK Österåker

Det är lördag.
Fotbollssäsongen är igång.
Då kör vi!

Vårvärmen lös verkligen med sin frånvaro, men vädret var ändå anständigt så en liten groundhoppingtur skulle absolut pressas in den här lördagen.
Thompa hakade på och vi styrde först kosan till Åkersberga.
Först vi vänta in rälsbussen.
Sen var vi framme och kunde ta plats på bortre lång på den anskrämliga idrottsplatsen i den annars så pittoreska förstaden till Stockholm.

När vi hade fått fatt i ett matchprogram och en kopp kaffe blev vi glatt överraskade när vi såg att den gamle Hammarbybacken Max von Schlebrügge lirade i hemmalaget.
40 år gammal har han hunnit bli.
Men gammal var verkligen äldst och Max var helt dominant på planen.
Det är alltid en fröjd att se såna här spelare, om att det är på division 3-nivå, lira. Han var fullständigt överlägsen, slog inte bort en boll och fattade rätt beslut hela tiden.
Mustard!

Matchen ska sägas var ganska bra. Båda lagen ville lira boll och det var både händelserikt och målrikt. Sala var på inget sätt ofarligt, men Österåker var klassen bättre.
Det blev också rättvist 4-2 till hemmalaget.

Vi stod och funderade på om vi skulle dra tidigare härifrån för att se mer på nästa match eller om vi skulle se klart och missa lite i Danderyd.
Vi valde det sista.
Och det var helt rätt med facit i hand.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *