Match:
Division 1 norra
Publik:
323
Målen: 1-0 (11) Enis Ahmetovic (straff), 2-0 (52) Enis Ahmetovic (straff), 3-0 (54) Erik Nilsson, 4-0 (85) Anton Lundin
Matchens lirare: Enis Ahmetovic, Brage

Efter regn kommer solsken.
Nu blev det rätt.
Sen att resultatet blev det samma fast tvärtom är en annan femma.

Det tog inte mer än tio minuter med bil ner till Domnarvsvallen där Brage lirar. Jag har varit här innan, men ett besök till på den trevliga arenan skadar inte.
Men det är fasligt så Brage tappat i värde.
Normalt brukar det vara bra med folk här – men den här lördagseftermiddan kom bara 323 personer.

Vi parkerade vid grillen bredvid arenan och satt kvar med varmblåsen på högsta volym så att vi kunde torka upp lite innan det var dags för nästa batalj.
Nu slutade det visserligen att regna när vi knalla in för att se division 1-mötet mellan Brage och Team TG från Umeå.
Efter att gubbarna fått klart min korv vid grillen kunde vi bänka oss på bortre lång under taket.

Där på den charmiga gamla läktaren fick vi se Brage ta ledningen efter en tveksamt dömd straff. Första halvlek var ganska jämn och jag kände kanske att det var ett litet spelövertag för gästerna.
Då med oddset på 19 gånger degen på en tvåa lade jag in mina sista 17 kronor på spelkontot i paus.
Det skulle jag få fan för …

För efter vilan fick Brage en ny straff och i samma situation fick Team TG mittbacken utvisad. Det var tack och gonatt.
Straffen sattes och kort därefter blev det 3-0.
Gästerna fick knappt en frispark med sig och i slutet, när vi hade gått ner och ställt oss bakom målet, åkte de dessutom på ett 4-0-mål som var klart offside.
Inget gick deras väg – kan man lugnt säga.

Vi knallade ut utan spelvinster åkte hem till Gagnef och grillade.