150906 – Västerås SK v Motala AIF 3-3

Arena: Swedbank Park
Match: Division 1 norra.
Publik: 1 172
Målen: 0–1 (15) Simon Wennerhag, 0–2 (43) Simon Wennerhag, 1–2 (73) Karwan Safari, 2–2 (78) Filip Tronêt, 3–2 (80) Mikael Gustafsson, 3–3 (88) Edin Hamidovic.

Årets match 2015?
För att vara i division 1, mellan två bottenlag och med allt inräknat så är det i alla fall en het kandidat.

Vad gör man när man precis fått sin nya lägenhet i Stockholm? Jo, man samlar upp Backevik och Ponka och drar till Västerås och kollar lite division 1-fotboll.
Ett nypimpat VSK mot Ponkas Motala.
Och det blev en snudd på galen match.

Grönvitt var bättre på det mesta under hela matchen. Men det var MAIF som gick fram till 0-2-ledning. VSK brände straff i första och slarvade monumentalt i försvarsspelet i första halvlek.
Efter vilan tycket Motala att det var en bra idé att backa hem och bevaka. VSK hade allt bollinnehav, men fick inte riktigt fram de där stekheta chanserna.

Men då small det bara till. 0-2 blev 3-2 på sju minuter och de 1 172 på plats skapade bra stämning. Nu lyckades VSK inte hålla i. I slutet fick gästerna frispark i bra läge. Hamidovic lade upp bollen, sköt, träffade ribban innan bollen tog i ryggen på VSK-keepern och in.