150403 – Scunthorpe United v Peterborough United 2-0

Arena: Glanford Park
Match: League One
Publik:
4 216
Målen:
1-0 (40) Madden, 2-0 (73) Robinson.

Vi vaknade halvt brysk och jagade ner till frullen igår. Det är en viktigt del i Bosses dag så det var bara att slafsa i sig egg och bacon med halvt stängda ögon.
Tack och lov fick vi lite icketid efteråt och jag lobbade för att vi skulle strunta i Scunthorpe och dra till York istället.
Mest för att de har en Ralph Lauren-outlet där.
Men Bosse stod på sig och strax efter tolv rullade den blå golfen mot Scunthorpe – ett av fyra ligalag som har en ”svordom” i sitt namn.
Resan tog inte mer än dryga halvtimmen, mest för att jag är en erkänt fantastisk chaufför.

Vi parkerade vid Tesco och gick in och handlade på oss lite förnödenheter.
Sen konstaterade vi att Glanford Park var ganska tråkig. Ett plåtskjul utan minsta finess. Bosse gjorde allt för att de lokala förmågorna skulle förstå att han ville ha de bästa platserna på arenor.
Under tiden köpte jag en snygg mugg.
Sen fick jag kliva in och översätta värmlandsengelska till north Linolnshire-dialekt och tvärtom för att vi skulle komma in över huvud taget.
22 pund kostade det.
För ett mittenmöte i League One.

Matchen var rätt så beige. För att uttrycka sig milt. Företaget som min lillebror jobbar på har köpt loss arenanamnet på motståndaren Peterboroughs arena så därför ville jag gärna se en tvåa på oddset så att vi kunde se fram emot en VIP-plats nästa säsong i Championship nästa säsong.
Sanningen var att det inte var nära ens.
Scunthorpe var klart bättre och vann rättvist med 2-0.
Nu var det så att domaren drog baksidan och matchen fick en långt avbrott så när klockan hade tickat till 90 joggade vi mot bilen för att dra vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *