130123 – Arsenal v West Ham 5-1

Arena: Emirates Stadium
Match: Premier League
Publik: 60 081
Målen: 0-1 (18) Collison, 1-1 (22) Podolski, 2-1 (47) Giroud, 3-1 (53) Cazorla, 4-1 (54) Walcott, 5-1 (57) Giroud

Det har varit ett par hektiska dagar. Bestämde mig sent förra veckan för att ta en tur till England när vi slog ut Swansea i cupen. Det skulle kunna ge West Ham hemma på onsdan och Brighton borta på lördagen – och det vill man ju inte gärna missa.
Styrde upp så att jag fick bo hos en engelsk polare och strax efter lunch på onsdan mötte jag upp Daniel på Finsbury Park för vidare färd ut till hans temporära hem i Theobalds Grove – som ligger mitt i Spursland.
Det var bara att kasta in sakerna för vidare färd tillbaka mot de rätta delarna av norra London och uppladdning på The Swan och Wig&Gown innan matchen på Emiraten.

Det var en sån där vanlig konstig kväll när de gjorde 0-1 på en hörnretur. Uppgivenheten var överhängande bland oss som faktiskt tagit oss in. Andelen tomma stolar var återigen skrämmande stor och jag skulle inte uppskatta det faktiska antalet åsksådare inne på arenan till mer än max 48-50 000.
Men Arsenal var bra den här kvällen.
Riktigt bra måste jag säga och vändningen är det klass på. 5-1 var helt i sin ordning, trots att jag missade Girouds första i andra då jag var i trappan på väg upp då. Fattade inte heller riktigt smällen som Potts åkte på. Tittade faktiskt på situationen när den hände och det såg inte mycket ut för världen från Clock End Upper, men det var ju nåt helt annat.
12 minuters stopptid är faktiskt det mesta jag upplevt, tror jag. Vi rundade av med ett par kalla på Wig&Gown efteråt innan vi for vidare ner på Upper Street för ett par till. Sen började den smått bedrövliga hemresan som aldrig ville ta slut. Det var nattbuss på nattbuss och jag tror klockan var 03 innan vi kom hem …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *