111126 – Arsenal v Fulham 1-1

Arena: Emirates Stadium
Match: Premier League
Publik: 60 043
Målen: 0-1 (65) Vermaelen (självmål), 1-1 (82) Vermaelen

Medlemsresan rullade vidare.
Då kryssade Thomas Vermaelen med sig själv.
Och vi fick nöja oss med ett kryss mot Fulham.

Fredagen inga gemensamma aktiviteter så det var fritt fram för alla att utforska London med alla finesser. Både jag, Andersson och Asplund var ganska sega på morgonen, men vi repade ändå mod och promenerade genom hela Hyde Park in till stan för att påbörja shoppningen. Men det var något som fattades – vi fattade efter ett par affärsbesök vad det var och i Covent Garden gled vi in på en pub och beställde in en kall Stella.
Och vips var vi på banan igen.

Vi hade sedan tidigare bestämt oss för att glida upp till Angel på kvällen och besöka vår favoritrestaurang – den spanska skönheten Sangria. Vi mötte upp med Pihl och Lukas från Västerås och kusinerna Antonsson och Haraldsson från Göteborg/Uddevalla och vi fick en kanonkväll med tapas, vin och allehanda diskussioner om landslaget, bandy och Arsenal Sweden.

Det var kallt på lördagen när vi återigen gjorde resan upp till Islington. Vi satt och huttrade på Tollingtons uteservering och lyssnade på Tumba-Bernts vitsar och fräckisar. Det var då begreppet Facegoogla dök upp.
Uppfinnare: Hardy Lehtonen – Arsenal Swedens legendariske medlem.
Jag vet inte riktigt hur det kom till än mindre vad det egentligen innebär, men det bjöd oss i alla fall på ytterligare ett par skratt.

Ligamöte med Fulham väntade – men det var ingen match som kommer att gå till historien. Belgaren Thomas Vermaelen gjorde båda målen när det slutade 1-1. Först 0-1 till Fulham och sedan kvittering med åtta minuter kvar att spela.

Vi hamnade på Islingtons bästa italienska restaurang, Antonios, på Upper Street på kvällen. Vi summerade matcherna över en flaska rött (eller två) och en bättre pizza.
I hotellbaren bjöd ett gäng skottar som varit på bröllop på show. Och vi som hade tänkt att ta en tidigt kväll …
Tror klockan var 03.00 när jag och Hardy tog hissen upp. Anderson stormade in en stund senare medan Asplund snudd på väntade till frukosten börjat serveras innan han stämplade ut.

Arsenal Swedens nionde resa var över när söndagens ljus satte fart på London. Det är bara att tacka alla trevliga medlemmar som var med och gjorde denna resa grym.
Vi ses där Arsenal är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *