110111 – Wycombe Wanderers v Hereford United 0-1

Arena: Adams Park
Match: FA-cupen, tredje omgången – omspel
Publik:
2 353
Målen: 0-1 (32) Manset

Jag och Andreas gjorde den korta resan från London Marleybone station till High Wycombe (tar drygt 35 minuter och vi betalade inte mer än 12.50 för en tur-och-retur-biljett) med tåg. Ute i Wycombe tog vi en taxi till arenan, som inte ligger centralt placerad.
Adams Park ligger i ett gammalt industriområde som knappast är charmigt. Vi möttes direkt av ett ticket office och köpte biljetter. En av fördelarna med Adams Park är att det fortfarande finns ståplats på ena kortsidan och där köpte
vi givetvis biljett. Men först besökte vi shopen och klubbaren – som för att vara en League 2-klubb
höll god kvalitet.

Inne på Adams Park tog vi plats på kortsidan och det fina var att man fick ”hänga på sargen” – något som medförde att vi kände gräslukten och hörde spelarnas snack när bollen var i närheten. Arenans ena långsida och kortsida är ganska stora, men den andra långsidan (vid klubbshopen) är inte mycket att hänga i granen. Nu var det bara drygt 2 300 personer på plats när vi gästade Wycombe, men arenan rymmer drygt 10 000 personer.

Matchen då? Ja, den var väl ingen höjdare. Wycombe var det bättre laget, men fick inte hål på seriesystemets sämsta lag i den första halvleken. Istället gjorde Hereford 0-1 före paus och kunde sedan ganska enkelt försvara sig till ett avancemang – och en bortamatch mot Sheffield Wednesday.
Drygt 200 Herefordfans sjöng så gott de kunde på en kortsidan under 90 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *