070130 – Norwich City v Wolverhampton Wanderers 0-1

Arena: Carrow Road
Match: Championship
Publik: 23 311
Målen: 0-1 (53) Kightly

On the ball City.

Jag och Axel Asplund satte oss på tåget på Liverpool Street Station vid 14-rycket och efter ett par Stella (vad annars) var vi framme i Norwich – ute på den engelska östkusten.

Vi knallade direkt ner till arenan – Carrow Road, som med division 1-mått mätt är bra. Stora delar av arenan är nyligen uppfräschad och vi hade sån tur att en grind stod öppen så vi kunde kliva rakt in och ta bilder å känna på gräsmattan.

När vi hämtat upp våra biljetter knallade vi ett varv på stan innan vi dök in på en pub – som var dedikerat å Wloves fans. Det var veckomatch i Championship mellan Norwich och Wolves och vi hade fina biljetter på långsidan precis bredvid Midlandslagets fans, som faktiskt var riktigt dåliga.
City däremot sjöng på bra och nåra gånger kom den klassiska ”On the ball City” igång riktigt bra.

Bira och Chicken Balti-paj i paus värmde skönt. Matchen var väl inte direkt någon höjdare, Wolves fick två man utvisade, men vann ändå med 1-0 och fansen sjöng den klassiska ”we only need nine men…”.

Efter matchen var det bara att jogga ner till stationen för att ta tåget tillbaka till London. De åtta Stella man dragit i sig gjorde nu sig påminda och jag var nog inte vaken mer än i fem minuter, men vaknade skönt upp på Liverpool Street Station.

En bra ”day out”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *