060819 – Arsenal v Aston Villa 1-1

 Arena: Emirates Stadium
Match: Premier League
Publik: 60 023
Målen: 0-1 (54) Olof Mellberg, 1-1 (83) Gilberto Silva

Augusti och sol = London, ligapreimär och iskalla Stella. Så även i år. Jag åkte till London som vanligt för att kolla in Mighty Arsenals öppningsmatch på Emiraten mot Aston Villa.

Mötte Statoil ute på Arlanda fredag eftermiddag. Hade jobbat undan i bra takt och vi kunde parkera bilarna för att ta bussen in till terminal 2. Kände för en dusch – och till det mycket trevliga priset 150:- stod hotellet på Arlanda för den faciliteten. En bira å en macka – sen startade BA sin flygning till London Heathrow.

Inne i stan mötte vi Sunken, Jansson och Willner. Jag och Masse skulle bo på Riverbank Park Plaza – kanske det bästa hotell jag bott på i London. Middag var bokat på mexarheket Café Pacifico, Covent Garden. Vi rundade av på pub och i hotellbaren innan vi knoppade in.

Lördag och match. Åkte upp tidigt för att kolla in arenan igen. Jag och Masse var bjudna av Taggen och Janne på Tord Grip Travel på lunch å platser på Club Level så vi gick in på AG redan 12.30. Kanontrevligt var det och gott som bara den. Lax, paj och ostar plus bira å vin. Vi var i hygglig form till kick off. Arsenal fick ju bara 1-1 efter det att Villa backat hem och vi missat chanser i parti å minut.

Efter matchen drog vi först till Gunners för å snacka med James å grabbarna innan vi gick ner till Svanen. Där blev det stökigt modell värre när en asiat drog upp en halvmeter lång kniv framför näsan på 75 firmagrabbar. Det for glas och möbler mot glasdörrarna när snubben sprang ut. Sedan står han kvar mitt i gatan när det regnar grejer. Det blir sen en joggingtur efter denne herre som till slut viker in på ett disco nere på Upper Street. Ett stort gäng jagar efter in och vräker glas å stolar från närliggande uteservering. Sen kommer Old Bill å tar honom medan vi i lugn å ro kan knalla vidare till puben.

Lyckades somna på tuben hem… undra varför – för att hamna helt åt helvete fel. Fick dock tag på en taxi ganska direkt och tog mig till hotellet.

På söndan drog jag runt på stan å shoppade lite innan jag flög hem på kvällen. Statoil å de andra åkte på morgonen så jag fick klara mig själv hem.

En kanonresa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *