921025 – Wimbledon v Tottenham 1-1

Arena: Selhurst Park
Match: Premier League
Publik: 8 628
Mål, Wimbledon: Gibson. Spurs: Barmby.

Första besöket gjorde jag och farsan redan 1992. Ja, det är länge sedan. Det var på den tiden som Wimbledon existerade på högre nivå och som ni säkert vet så spelade de sina hemmamatcher på Palace arena.
På den tiden var arenan gammal och sliten och till råga på allt så gick vi fel när vi kom fram och hamnade mitt i Spursklacken.
Klockan hade tickat iväg snabbare än vi räknat med och när vi kom fram hade matchen redan börjat.Vi högg första bästa entrén och klev in.
Det möts av: ”Coooome on you sp**s!”.
Jag fick snabbt dra igen min jacka för jag hade precis inhandlat en snygg träningsoverallsjacka från shopen på Highbury.

Av det jag minns av matchen var att det blev 1-1 och att Erik Torstvedt vaktade Spurs mål. I pausen skulle farsan luta av potatisen, men kom ut lika snabbt. Jag undrade varför när han bad mig gå in och titta.
Där såg jag Spurs fans stå och urinera på väggar, handfat – och varandra!
Fanns inte mycket annat att göra än att hålla sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *