220623 – Insjöns IF v Hälsinggårdens AIK 6-2

Arena: Insjöns IP
Match: Division 6 norra Dalarna
Publik: 100 cirkus
Målen: 1-0 (5) Ayman Dawoud Mohamed, 2-0 (18) Kevin Ekvall, 2-1 (48) Anton Mårtensson, 3-1 (51) Kevin Ekvall, 4-1 (60) Ayman Dawoud Mohamed, 5-1 (82) Kevin Ekvall, 5-2 (86) Mikael Jernberg, 6-2 (88) Ayman Dawoud Mohamed
Matchens lirare: Ayman Dawoud Mohamed, Insjöns IF

Ytterligare ett kryss i boken.
Ibland är det inte mycket mer än så.

Trots att det var dagen före midsommar så tänkte jag inte ytterligare ett läge att knäppa Insjöns IP, en kvarts körning från stugan, försvinna borta.
Och med kick off redan 18.30 var det inte mycket att fundera på.
Jag har varit där och kikat innan så jag visste mycket väl vad som väntade och det är egentligen inte mycket att skriva hem om – även om det inte är några större fel heller.

Insjön är så klart mest känt för Clas Ohlson. Idrottsplatsen ligger i byns södra delar och ingår i en större anläggning med hockeyrink, utegym och andra finesser.
Det var rätt så mycket folk på plats.
En del med egna kassar med must i det fina sommarvädret.

Insjöns IP är välvårdad – men utan någon plusmeny. Det finns ingen läktare, men väl en gräsbacke där det finns bänkar högst upp. Det grillades och i kiosken var det bra tryck.
Nån pampig entré finns inte heller.

Matchen då? Ingen större kvalitet. Inte ens med division 6-mått mätt. Hemmalaget klart bättre och redan efter ett par minuter petade man in 1-0. 2-0 kom på en målvaktsblunder när Kevin Ekvall skickade in bollen.
Det var resultatet i paus.
I andra rullade det på och det blev till slut 6-2. Jag pallade inte vara kvar hela tiden för grillen var igång i stugan och ölen var på kylning.
Det lockade mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.