230514 – Irsta IF v Sala FF 4-1

Arena: Klinta IP
Match: Division 4 Västmanland
Publik: 67
Målen: 1-0 (10) Axel Elveljung, 2-0 (27) Axel Elveljung, 3-0 (35) Axel Elveljung, 4-0 (41), 4-1 (63) Robel Ftsoum
Matchens lirare:
Axel Elveljung, Irsta

En favorit i repris.
Tog en sväng förbi Irsta för att kunna plåta lite till sajten.

Jag har flera matcher på Klinta sedan tidigare. Men inte en enda bild i arkivet. Så när jag var i krokarna bestämde jag mig för att ta den vägen hem från Hummelsta för att kunna se andra halvlek mellan Irsta och Sala i fyran för att få med arenan på riktigt på Oxbacken.se.
Varsågoda.

Västerås är ju en U-stad när det kommer till fotbollsarenor och fotbollsplaner. Det mesta är bara skit och egentligen är det inte nåt att se alls bortsett från klassiska Arosvallen.
Men Klinta IP är väldigt fin.
Det ska sägas.
Om vi nu ska räkna med den till fotbollsarenor i stan.

En liten grusväg in och sedan en väldigt naturskön anläggning med ett fint klubbhus och en dansbana. Det är bänkar på ena långsidan och självklart finns en kiosk.
Jag satte mig vid resultattavlan när jag kom. Matchen var totalt avslagen efter att förre VSK-anfallaren Axel Johansson (numera Elveljung) redan pangat in fyra baljor.
Han hade ett par lägen efter paus också men det var gästande Sala som gjorde halvlekens enda mål.