220807 – Olsäters SK v Östra Deje IK 3-2

Arena: Olevi
Match: Division 6 nordöstra Värmland
Publik: 66
Målen: 1-0 (24) Alexander Beckman, 2-0 (53) David Söderena, 2-1 (69) Mikael Andersson, 2-2 (80) Mikael Andersson, 3-2 (89) Anders Olsson
Matchens lirare: Anders Olsson, Olsäters SK

Sena avgöranden är kul.
Även i division 6.

Efter ett par dagar med otroligt mycket fotboll fanns det ingen som helst anledning att ta ledigt den här söndan. Hade lite olika planer beroende på om det skulle bli padel i Örebro.
Det mynnade ut i ett besök i Olsäter.
En liten by mellan Deje och Munkfors.
Eller in the middle of fucking nowhere om man åker från Sutterhöjden.

Jag och farsan åkte i olika bilar och vid olika tider. Han skulle å dansa i Gräsmark efter matchen. Det skulle inte jag. Gjorde misstaget att köra över Tidafors och hamnade bakom en tysk myrslog och blev några minuter sen.
Farsan kom i mitten av andra.
Då stod det 1-0 till hemmalaget på den gemytliga anläggningen.

Det var hyggligt med folk på plats och ett litet fik fanns i ett av husen. Där kunde vi förfriska oss i paus innan Olsäter gjorde 2-0 i tidigt i andra.
Det var ett mål som ÖDIK-spelarna får ta på sig för de skrev att bollen skulle segla över ribban så keepern Andreas Syvertsson gav fasen i att hoppa – vilket resulterade i att han fick se bollen segla in i det bortre krysset.

Men det skulle komma mer – och fler svängningar. Först gick Deje upp till 2-2 och hade bud på mer. Då kontrade hemmalaget in 3-2 i sista minten och fick jubla över de tre poängen i en rätt så jämn tillställning i solskenet på Olevi.
Hemresan gick via Deje för att spana in kommande groundhoppingobjekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.