220806 – Strömtorps IK v Eskilstuna City 2-5

Arena: Strömtorps IP
Match: Division 3 västra Svealand
Publik:
Målen: 0-1 (3) Sebastian Kantolic Nygårds, 1-1 (12) Odilon Sangwa, 2-1 (14) Noel Levi, 2-2 (56) Ayoub Abassi, 2-3 (71) Ayoub Abassi, 2-4 (78) Muhammad Monieer Jabar Jabar, 2-5 (82) Jacob Sundström
Matchens lirare: Sebastian Kantolic Nygårds, Eskilstuna City

Dagens dubbel: Degerfors och Karlskoga.
Eller Strömtorp – som de från Degerfors är noga att poängtera.

Farsan kom punktligt och plockade upp mig 10.45 på Björnvägen. Det var bara att vara redo och laddad för nya äventyr. Hade sålt in en perfekt kombo med Strömtorp klockan 12 och KB klockan 12.
Vi tog genvägen över Linnebäck och betalade in oss (60/40) i prefekt tid till kick off.
Mötet i division 3 västra Svealand mellan Strömtorps IK och Eskilstuna City stod på menyn.

Strömtorps IP är kanske inte mycket att hänga i granen. Men där finns en välvårdad gräsmatta och det betyder mycket. Och vid entrén både en läktare och en veranda.
Kaggens veranda.
Där slog vi oss ner i solen med varsin nyinköpt varmkorv i näven.
Det går att ha det sämre.

Trots att gästerna tämligen omgående pangade in 0-1 var hemmalaget, som huserar i bottenskiktet av tabellen, bäst i första halvlek. De kunde också under ett par minuter vända 0-1 till 2-1 till publiken, och speakerns, stora jubel. Efter en stund fick vi sällskap Göteborgsduon Magnus och Christian som också var på resa för att plocka nya arenor.

Efter lite plåtade i paus ställde vi oss vid räcket i andra. Mest för att nån jäkel snott min stol på verandan. Som tack för det fick Strömtorp storstryk i andra halvlek. Topplaget från Eskilstuna vände nu 2-1 till 2-5 och kunde åka hem med tre nya poäng. För SIK, med de gamla Degerforsspelarna Ulf Ottosson och Ivan Djurics söner på planen, blev det säsongens femte förlust.
Vi tackade för oss och rappade på till bilen för nya arenor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.