220510 – IK Oden v Hökåsen BK 10-0

Arena: Brandthovda IP
Match: Division 5 Västmanland
Publik: 50
Målen: 1-0 (2) Joakim Johansson, 2-0 (11) Alan Tavakoli, 3-0 (13) Eddie Olsthoorn, 4-0 (15) Eddie Olsthoorn, 5-0 (52) Eddie Olsthoorn, 6-0 (55) Eddie Olsthoorn, 7-0 (61) Eddie Olsthoorn, 8-0 (71) Eddie Olsthoorn, 9-0 (75) Joakim Sjöberg, 10-0 (89) Anton Strömberg
Matchens lirare: Eddie Olsthoorn, IK Oden

IK Oden – sämst på jorden.
Kanske inte just den här kvällen på Brandthovda.

Jag har varit här på fotboll förr. Och spelat här i unga år. Problemet är att jag inte kommer ihåg vad för matcher jag sett. Då får man göra ett återbesök för att ställa saker och ting till rätta.
Det var regn i luften när jag och Niklas rullade in minuter före kick off mellan Oden och Hökåsen.
Ett Hökåsen som jag såg för några veckor sedan få stryk med 0-8.
Det skulle bli värre den här kvällen.

Oden var helt överlägset och ledde med 4-0 redan efter en kvart. Eddie Olsthoorn hade pangat in 3-0 och 4-0. Efter paus skulle anfallaren fylla på med fyra till och jag stod och funderade om jag någonsin i en seriematch sett en spelare göra två raka hattrick i samma match.
Tror inte det.
I paus fick det bli säsongens första mazarin. Den var inplastad (!), men helt okej.
Efter vilan dog matchen ut ett tag och det började regna. Vi funderade på att ge upp, men Niklas ville gärna vara kvar och kämpa in ett tvåsiffrigt resultat. Nu såg det ut som att det skulle rinna ut i sanden när hemmalaget brände straff och andra lägen. Dessutom hade stackars Hökåsen fått en spelare utvisad.
Men tian kom minuten före slutet.
Och vi kunde glada och frusna vända in mot stan igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.