220123 – Djurgårdens IF v Västerås SK 3-0

Arena: Tele 2 Arena
Match: Träningsmatch
Publik: 1 702
Målen: 1-0 (35) Albion Ademi, 2-0 (77) Emmanuel Banda, 3-0 (82) Kalle Holmberg
Matchens lirare: –

Hur många gånger har jag sagt att jag ska sluta gå på träningsmatcher?
Ändå står man där gång på gång …

Efter att ha varit instängd sjuk i nästan i en vecka var det dags att gå ut en tur när man kände sig frisk igen. Det blev en sväng bort till Tele 2.
Från början skulle bara 500 pers få komma in men dagen efter Djurgårdens biljettsläpp ändrades restriktionerna och när Niklas undrade om jag ville ha en biljett på fredagskvällen var det inte mycket att tveka på.

Var helt blöt på ryggen efter den tunga promenaden bort. Så blir det när man inte rört ihjäl sig på tio dagar. Såg fram emot att få lite frisk och kall luft när jag väl satte mig på min plats, men icke.
Taket var stängt och det var rumstemperatur inne på Tele 2.
Grrr …

Vi hade bra platser på lower på ena kortsidan. Det var inte speciellt mycket folk på plats, men 1 702 får väl anses vara okej med tanke på rådande omständigheter. Ett 30-tal VSK-are i ena hörnan.
DIF var snäppet bättre under hela matchen, men jag tyckte VSK gjorde det bra ändå. Bra struktur i försvars- och uppbyggnadsspel och nye Daniel Ask såg spännande ut.
Hemmalaget satte 1-0 med tio minuter kvar att spela av första och kunde gå ifrån i slutet när Grönvitt bytte in massa ungdomar. Synd att inte William Videhults avslut gick i mål istället för i stolpen.
3-0 blev det.

Sen väntade en ytterst lång promenad bort till Malmgrenska där det blev ett par kalla och tipskoll med Hardy och Roosen. Trevligt, men vände hemåt vid halv åtta.
Det är sådana tider just nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *