190929 – Västerås SK v Östers IF 1-2

Arena: Swedbank Park
Match: Superettan
Publik: 1 253
Målen: 0-1 (68) Mattias Pavic, 1-1 (84) Jonas Hellgren, 1-2 (92) David Johannesson
Matchens lirare:

Först Skultuna. Sen det här
Det var tur man fick spela padel senare på kvällen.

Antingen var jag i så bra tid på plats eller så var det så att folk inte skulle gå på matchen, men den perfekta parkeringen bakom bandyhallen fick jag så jag kunde komma snabbt ut efter matchen.
Noll intresse var det för detta så jag fick knalla in på egen hand och bänka mig på sektion B.
Där fick man  återigen se ett ängsligt VSK som inte var bra.

Det var 0-0 i paus. Lugubert ute med småregn i luften. Öster hade sina fans på långsidan bredvid oss. De fick jubla först när Växjölaget tog ledningen.
Då vaknade Gabrielsson och VSK.
Jakten på en kvittering inleddes och den kom med sex minuter kvar. Innan dess hade laget bränt ett par kanonlägen. Sen satt man och hoppades på att man skulle våga gå för segern, men det blev bara mellanmjölk.
Matchen slutade på minimjälknivå när Öster avgjorde på stopptid.
Det såg ut att vara metern offside. Två, vrålade Hansken bakom mig.
Och vips var Grönvitt nästan indraget i bottenstriden. Illa, sa Bull.

Jag rappade på efter matchen och körde ut till Hälla där Padel med soffpotatisarna Martin, Jeppe och Backis väntade.