210622 – Skattkärrs IF v Råtorps IK 0-3

Arena: Skogsvallen
Match: Division 5 östra, Värmland
Publik: 50 (cirka)
Målen: 0-1 (48) Mattias Olsson, 0-2 (51) Mattias Olsson, 0-3 (88) Robert Nilsson
Matchens lirare: Reward Mwakona, Råtorps IK

Höga förväntningar.
Låg utdelning.
Skogsvallen i Skattkärr var tyvärr ingen hit.

Mitt i Värmlandsvistelsen messade Bosse Bakken och bjöd in till en fin flyttad tisdagsmatch på Skogsvallen. Fick inte med mig farsan, men väl Eriksson som bjöd in till eftermiddagskaffe på Björnvägen.
Det var grått, disigt och kallt.
Sommaren var tillfälligt borta när vi rullade du till Karlstads östra ytterkant.

På menyn: Skattkärrs IF mot Råtorps IK i femman. Jag hade förhoppningar om en fin anläggning med en bra gräsmatta, men när vi knallade in såg det mest ut som en Stockholmsarena. En konstgräsplan och ett staket.
Men Bosse var där.
Och matchen rullade igång.

Hemmalaget var bättre i första, men fick inte utdelning. Det var 0-0 i paus. Sen small det bara till. Råtorp pangade in två snabba och det var game over. Innan vi var klara kom även 0-3, även om snacket vid sidan handlade om att gästerna hade plockat in en våldtäktsdömd spelare i laget.

Hemma i Sutterhöjden hade farsan igång grillen.
Det värmde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *