210618 – Gettjärns IF v Östra Deje IK 3-3

Arena: Klättevi
Match: Division 6 norra, Värmland
Publik: 73
Målen: 0-1 (12) Philip Ekman, 1-1 (20) Erik Gunnarsson, 1-2 (36) Oscar Aronsson, 2-2 (49) Michael Olsson, 3-2 (55) Emil Örnborg, 3-3 (70) Oscar Aronsson
Matchens lirare: Erik Gunnarsson

Top notch.
Fem getingar.
Weltklasse.
Ibland blir det jackpott.

Den här dagen startade med en tur till Lusasken där farsans båt skulle bli premiärblöt för året. Solen sken, det var varmt och då blir det ju såklart också bad i Vänern.
Tip top so far när vi rundade av Kristinehamnsbesöket med en utelunch.
Sen var det bara att rulla till Sutterhöjden för att göra sig redo för kvällens stora begivenhet – Gettjärns IF v ÖDIK.

Sightseeing via Molkom och upp till Sunne där vi läskade oss med lite käk. Osäkerheten kring om det skulle erbjudas servering på Klättevi var för stor så vi spelade med säkra kort.
Det skulle vi inte ha gjort.

För när vi kom fram till Gettjärn, si så där en mil väster om Sunne, visade det sig att här fanns allt. En magisk anläggning i skogskanten, en grön matta, bra med folk – och en grill.
Attans.
Vi slog oss ner på en bänk och bara njöt i värmen.

Matchen, i division 6, var till och med rätt så bra. Två lag som trots bristande förmåga ändå ville lira boll. Då kan det bli kul. Vi fick nöja oss med kaffe och resultatlotter i paus.
Det var 2-7, 2-8 och såna grejer.
Vinstchanserna i princip obefintliga.
Men kaffet var fint.

Trots att gästerna Östra Deje var i tät i paus så vände Gettjärn efter vilan. 1-2 blev 3-2 och de gick för mer. Men så blev det inte. ÖDIK var ofina nog att kvittera med 20 kvar och 3-3 stod sig in i mål.
Solen var på väg ner när vi gick ner mot bilen efter matchen.
Där tog vi varvet runt sjön Rottnen på väg hem.
Man åker ju som bekant aldrig samma rutt. Fördelen är ju att man kan reka bra framtid arenabesök när man åker en annan väg hem till nattaölen.
Den var superb efter en dag som denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.