191006 – Orresta IF v IFK Ekberga 3-3

Arena: Orresta IP
Match: Division 6 Västmanland
Publik: 60
Målen: 1-0 (33) Alexander Källmén, 2-0 (41) Olle Nordin, 2-1 (53) Qendrim Gash, 2-2 (64) Daniel Holmkvist, 3-2 (76) Philip Svanström, 3-3 (80) Nicholas Braithwaite
Matchens lirare: Nicholas Braithwaite

Serieseger och korv med bröd.
Välkommen till en kall eftermiddag i Orresta.

Det går ju inte att gå lottlös en helg när serierna ska avgöras. Då är det bara att styra upp. Lördagen hade spenderats med golf och NOM-middag. Eftersom jag var kvar i Västerås var det bara att gå loss på den lokala menyn.
Det fick bli Orresta.
Inte många plusgrader i luften när jag körde E18 österut för att nästan åka in i Uppsala län.

Det var lite bilar på plats när jag kom. I kiosken var korven inte riktigt klar så jag fick vänta några minuter. Matchen på gräsmattan gällde inte supermycket då Ekberga i princip redan säkrat serieseger. De skulle bara se till att inte få stryk med 100-0 samtidigt som Valskog vann.
Hemmalaget var på stabil mark i mitten av tabellen.
Det var med de förutsättningarna vi kickade igång si så där fem minuter sent efter att domarna inte varit i tid ut på planen.

Medan spelarna försökte göra sitt bästa på den mjuka mattan passade jag på att ringa Axel som fyllde år. När vi hade snackat klart hade hemmalaget lite överraskande kontrat in både 1-0 och 2-0. Sista målskytt där: Olle Nordin (!).
Men i andra fick så Ekberga utdelning på sitt övertag och gick upp till 2-2.
Dock slutade det inte här för det fanns fler svängningar kvar i den här matchen. Orresta gjorde 3-2, men Ekberga kvitterade igen innan det var slut.
Kanske rättvist med 3-3 i en rätt så underhållande match.

Nu var det värme på i bilen. För trots att solen sken så var det kallt och 90 minuter plus en kortare paus för att man blir frussen.
På Lustigkulla väntade Arsenal v Bornemouth på fulstream.