190908 – Sverige v Norge 1-1

Arena: Friends Arena
Match:
EM-kval
Publik: 
38 872
Målen: 1-0 (45) Stefan Johansen, 1-1 (60) Emil Forsberg
Matchens lirare:
Joshua King

Kryssar man två gånger i rad mot Norge i fotboll borde han sätta flaggan på halv stång.
Är inte det illa nog kan man göra det för kvaliteten på den här fotbollsmatchen.

EM-kval mot Norge. Jag hade inte ens tänkt gå från början, men när Therese hörde av sig och skulle till Stockholm var det lika bra att hänga på. Hon kom från Olso på lördan – som spenderades på stans alla favorithak så som Flippin Bugrer, Queens Head och sen Malmgrenska i Hammarbyhöjden.
Man vill ju visa upp det bästa vi har hufvudstaden.
Det var inte helt piggt på söndan, men vi kom iväg efter lunch. Promenad ner till Hammarby Sjöstad och sen upp över Söder för en pre match pint på Nytorget.

Sen kom Backevik och plockade upp oss. Vi hade liksom glömt bort att käka, men det styrde vi snyggt upp på Bun Meat Bun i Lahäll. Therese undrade oroande hur långt ut från stan vi skulle.
På BMB var det kö. Sen kom ett lass kvalitetsföda in. Innan vi hade käkat klart fick en civilpolis gå emellan en anställd och en utländsk burkplockerska som rotade i soporna inne på restaurangen.
Så funkar det tydligen nu för tiden.

Norskarna hade tydligen nån supportersamling på Winery Hotell så vi släppte av Therese där. Vi åkte upp till Solna och parkerade. Vi hade fått avhopp på biljetter och ringde in Indra. Hon dök upp efter att vi hade tagit ett varv inne på Mos. Nu var det mörkt. Och kallt. Och småregnade.
Vi hade fina platser långt ner på långsidan och eftersom vi var inne tidigt och behövde slå ihjäl tid så gjorde vi det med att spana på Anna Brolin som jobbade nedanför oss. Senare på kvällen hamnade vi på hennes Instagram. Det var nästan det största som hände den här kvällen för matchen var hjälptlöst usel och slutade 1-1 efter att Foppa hade kvitterat i andra.

Efter matchen åkte vi bil. Först till Fruängen. Sen till Blåsut.
Go natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.