190628 – FOC Farsta v Syrianska Eskilstuna IF 2-3

Arena: Farsta IP
Match: Division 3 södra Svealand
Publik:
50
Målen: 0-1 (9) Ballin Kamari, 1-1 (14) Dario Ljuboje, 1-2 (40) Dmitry Zhuravlev, 2-2 (74) Dario Ljuboje, 2-3 (82) Mattias Alias
Matchens lirare:

Det bästa med den här halvleken var inte ens kebaben före.
Nej, vi skulle aldrig ha åkt hit.

När vi hade tjatat tillräckligt på Backevik om att ta en annan väg hem från Södertälje började vi lessna på matchen som vi såg. Och när vi satt och wappade på mobilerna på den framburna bänken på Östertälje IP visade det sig att Cobran spelade hemmamatch på Farsta IP och där har ju Rodny inte varit.
Det var bara att traggla vidare med Christian och när domaren blåste av den trötta matchen mellan Assyriska och Arameisk-Syrianska satte vi fart in mot civilisationen igen.

Det blev dock ett matstopp på Mynta Pizza. Ägarna höll på att klappa igen, men vi fick oss varsin kebab – som några minuter senare skulle visa sig inte hålla måttet alls.
Framme vid Farsta IP hade vi ingen aning om vad det stod och vilka som var vilka. Typ.
Värmen hade försvunnit och det var kyligt.
Två mål fick vi se i andra halvlek och när vi såg att Syrianskafansen jublade fattade vi att det var de som ledde och vann.

Kvällen avslutades med gin&tonic på balkongen i Blåsut.
I alla fall nåt som håller rimlig standard och nivå.